Folkekirkens Skoletjeneste i Næstved

Skoletjenesten

Folkekirkens Skoletjeneste i Næstved tilbyder projekter og materialer til skolernes undervisning med udgangspunkt i faget kristendomskundskab. Projekterne er oftest tværfaglige.

Folkekirkens Skoletjeneste i Næstved formidler viden og erkendelse om kristendomsfaglige emner med Undervisningsministeriets Fælles Mål som den naturlige ramme.

Folkekirkens Skoletjeneste i Næstved er et tilbud til alle grundskoler i Næstved Kommune. Alle materialer, kurser og undervisningsforløb, der udbydes, er gratis.

Årsplan 2018-19

Folder med projekter i skoleåret 2018-19 er snart på vej ud til til skolerne - spørg efter dem, eller find tilbuddene her på siden. Tilmeldingen er åben.

Nye projekter

Igen i år tilbyder skoletjenesten i Næstved en række undervisningsprojekter til alle klassetrin. Projekterne indeholder alt lige fra fisk, førstehjælp, ofringer, salmesang, sorg, konfrontationer, fællesskaber og bibelske fortællinger.

Der er tilmelding efter 'først til mølle' princippet. Det gælder særligt projekter, der indeholder materialekasser, teateroplevelser, museumsbesøg mv.

Tilmelding sker her fra hjemmesiden.

Vi gør opmærksom på, at lærerens kontaktoplysninger kun benyttes i forbindelse med projektkoordinering og slettes ved skoleårets afslutning.

Tilmeldingsfristen til projektforløb for skoleåret 2018/19 er 1. september 2018


Folkekirkens Skoletjeneste i Næstved | Parkvej 101 | 4700 Næstved